Gratis Meet- & montageservice

Gratis Meet- & montageservice

LuxeRaamDecor – Alles Precies Zoals Jij Wil!
Bij LuxeRaamDecor combineren we innovatie met praktische oplossingen voor jouw ramen en deuren. Onze trots? De unieke EasyClick en Horren, waarmee we streven naar ultiem comfort, gemak, en stijl in jouw leefruimte.

Afspraak maken

  Waar komt uw raamdecoratie?

  Wat voor type kozijnen heeft u?

  Hoeveel raamdecoraties heeft u nodig?

  Welke product kiest u?

  Wij Houden van Maatwerk:

  Bij LuxeRaamDecor draait alles om maatwerk, want jij verdient dat. Onze vakmensen zorgen ervoor dat elke raamversiering als een handschoen past, waardoor jouw huis eruitziet alsof het rechtstreeks uit een tijdschrift komt.

  Onze Eigen Productie:

  Alles wordt in-house gemaakt. Van het kiezen van de coolste materialen tot het fijne knutselwerk, we hebben alles onder controle. Hierdoor garanderen we niet alleen topkwaliteit, maar maken we ook jouw gekke ideeën werkelijkheid.

  Precisie en Perfectie:

  Onze gratis meet- en montageservice staat voor ongeëvenaarde precisie. Door professionele meetapparatuur te gebruiken, zorgen we voor een nauwkeurige pasvorm, resulterend in perfecte esthetiek en functionaliteit van jouw raamdecoratie.

  Persoonlijke Aandacht voor Jou:

  Jouw huis is jouw happy place, en wij begrijpen dat. Daarom bieden we persoonlijke aandacht, met een team dat alles weet van raamstyling. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van kleuren of gewoon niet zeker weet wat je wilt, wij zijn er om je te helpen de perfecte raamdecoratie te vinden.

  Klanttevredenheid Gegarandeerd:

  Onze gratis service is ontworpen met jouw tevredenheid als hoogste prioriteit. We streven naar een onberispelijk eindresultaat, zowel in termen van pasvorm als esthetiek. Jouw tevredenheid is niet alleen onze missie; het is onze garantie voor een geslaagde samenwerking.

  Veelgestelde vragen

  Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze Easyclick en horren. Voordat je contact met ons opneemt, raden we je aan om deze sectie te raadplegen, omdat je mogelijk snel het antwoord vindt dat je zoekt.

  Easyclick

  Het EasyClick-systeem maakt gebruik van een innovatieve bevestigingstechnologie waarmee raamdecoratie eenvoudig en zonder gereedschap kan worden bevestigd. Het omvat een slim ontworpen frame dat naadloos in het kozijn past, waardoor de installatie snel en moeiteloos verloopt.

  Ja, EasyClick raamdecoratie is ontworpen om aan te passen aan verschillende soorten ramen, waaronder draaikiepramen en dakramen. De flexibiliteit van het systeem maakt het geschikt voor diverse raamvormen en -maten.

  Absoluut. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze EasyClick raamdecoratie wordt vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik, zodat je langdurig van je raamdecoratie kunt genieten.

  Zeker! Een van de voordelen van EasyClick is de eenvoudige installatie. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig. Onze producten worden geleverd met duidelijke instructies, en het intuïtieve ontwerp maakt het mogelijk dat je de raamdecoratie zelf kunt installeren, wat tijd en kosten bespaart.

  Ja, we begrijpen dat ieder huis uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan kleuren en designs voor onze EasyClick raamdecoratie. Of je nu een moderne, minimalistische uitstraling zoekt of juist een warmere, klassieke sfeer wilt creëren, we hebben opties die bij jouw stijl passen.

  Horren

  Ja, horren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ramen, zoals draaikiepramen, openslaande ramen en schuiframen. Er zijn oplossingen die passen bij de specifieke kenmerken van verschillende raamtypen.

  Horren zijn zeer effectief in het buitenhouden van insecten zoals muggen, vliegen en wespen. Ze zijn ontworpen met fijn gaas dat voldoende luchtcirculatie mogelijk maakt, terwijl het ongedierte buiten blijft. Dit zorgt voor een comfortabele en insectenvrije leefomgeving.

  De meeste horren zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en kunnen vaak door de consument zelf worden geïnstalleerd. De installatie-instructies worden meegeleverd en vereisen doorgaans geen specialistisch gereedschap. Dit maakt het een toegankelijke doe-het-zelfoptie.

  Ja, horren zijn ontworpen voor gebruik gedurende het hele jaar. Ze bieden niet alleen bescherming tegen insecten in de warmere maanden, maar dienen ook als barrière tegen bladeren en stof in de herfst en zorgen voor extra isolatie in de winter. Horren kunnen dus het hele jaar door nuttig zijn.

  Contactmogelijkheden

  Als je een vraag hebt die niet wordt beantwoord in onze veelgestelde vragen, kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. We hebben verschillende kanalen beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden:

  Telefonisch

  Live chat

  Momenteel online