Contact

Contact

Als je een vraag hebt die niet wordt beantwoord in onze veelgestelde vragen, kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.

  Naam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  Woonplaats

  Email

  Telefoonnummer

  Waar komt uw raamdecoratie?

  Wat voor type kozijnen heeft u?

  Hoeveel raamdecoraties heeft u nodig?

  Welke product kiest u?

  Extra opmerkingen

  Veelgestelde vragen

  Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze Easyclick en horren. Voordat je contact met ons opneemt, raden we je aan om deze sectie te raadplegen, omdat je mogelijk snel het antwoord vindt dat je zoekt.

  Easyclick

  Het EasyClick-systeem maakt gebruik van een innovatieve bevestigingstechnologie waarmee raamdecoratie eenvoudig en zonder gereedschap kan worden bevestigd. Het omvat een slim ontworpen frame dat naadloos in het kozijn past, waardoor de installatie snel en moeiteloos verloopt.

  Ja, EasyClick raamdecoratie is ontworpen om aan te passen aan verschillende soorten ramen, waaronder draaikiepramen en dakramen. De flexibiliteit van het systeem maakt het geschikt voor diverse raamvormen en -maten.

  Absoluut. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze EasyClick raamdecoratie wordt vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik, zodat je langdurig van je raamdecoratie kunt genieten.

  Zeker! Een van de voordelen van EasyClick is de eenvoudige installatie. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig. Onze producten worden geleverd met duidelijke instructies, en het intuïtieve ontwerp maakt het mogelijk dat je de raamdecoratie zelf kunt installeren, wat tijd en kosten bespaart.

  Ja, we begrijpen dat ieder huis uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan kleuren en designs voor onze EasyClick raamdecoratie. Of je nu een moderne, minimalistische uitstraling zoekt of juist een warmere, klassieke sfeer wilt creëren, we hebben opties die bij jouw stijl passen.

  Horren

  Ja, horren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ramen, zoals draaikiepramen, openslaande ramen en schuiframen. Er zijn oplossingen die passen bij de specifieke kenmerken van verschillende raamtypen.

  Horren zijn zeer effectief in het buitenhouden van insecten zoals muggen, vliegen en wespen. Ze zijn ontworpen met fijn gaas dat voldoende luchtcirculatie mogelijk maakt, terwijl het ongedierte buiten blijft. Dit zorgt voor een comfortabele en insectenvrije leefomgeving.

  De meeste horren zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en kunnen vaak door de consument zelf worden geïnstalleerd. De installatie-instructies worden meegeleverd en vereisen doorgaans geen specialistisch gereedschap. Dit maakt het een toegankelijke doe-het-zelfoptie.

  Ja, horren zijn ontworpen voor gebruik gedurende het hele jaar. Ze bieden niet alleen bescherming tegen insecten in de warmere maanden, maar dienen ook als barrière tegen bladeren en stof in de herfst en zorgen voor extra isolatie in de winter. Horren kunnen dus het hele jaar door nuttig zijn.

  Garantie en retourneren

  We streven naar de hoogste kwaliteit in onze raamdecoratie producten. Mocht er onverhoopt een probleem optreden met je aankoop, dan bieden we garantie op fabricagefouten en defecten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop en je wilt het product retourneren, neem dan contact met ons op. We zullen je begeleiden bij het retourproces en ervoor zorgen dat je een passende oplossing krijgt. We streven ernaar om al je vragen en zorgen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we waarderen je feedback om onze producten en service voortdurend te verbeteren.